ABIGO Pharma A/S er datterselskab af den svenske lægemiddelvirksomhed ABIGO Medical AB, som ejer, udvikler, producerer og markedsfører lægemidler og medicin-tekniske produkter.

Det primære område inden for de medicin-tekniske produkter er avanceret sårbehandling og øre, næse, hals (ØNH) samt specialernæring. Virksomheden blev grundlagt i 1989 af de nuværende ejere, brødrene Jan G. Smith og Leif Smith, som begge stadig er aktivt engagerede i ABIGO.

Dette indebærer fleksibilitet og korte beslutningsprocesser, med mange muligheder for positiv, langsigtet ekspansion. Et aktivt forsknings- og udviklingsprogram (FoU) inden for udvalgte områder skaber spændende muligheder for vækst, og har banet vejen for et antal internationale patenter og patentansøgninger. Unikke, patenterede egenudviklede produkter med internationalt potentiale inden for nicheområder, er en del af ABIGO’s virksomhedsfilosofi.
Antibiotikaresistens er et globalt problem, som er blevet forværret af udviklingen af multiresistente bakterier. I visse tilfælde stilles læger over for et medicinsk dilemma, hvor de ikke kan ordinere en effektiv behandling. Disse situationer kræver nye og anderledes veje at håndtere infektioner og deres effekt; et område som er vigtigt i ABIGO’s FoU-program. Vores FoU omfatter unikke løsninger, som udnytter viden om naturlige processer og fysisk samspil, hvor det ikke er nødvendigt med kemiske stoffer eller kirurgisk indgreb. Ambitionen er at være en internationalt ledende aktør inden for dette område.
Virksomheden har en international tilpasning med distribution af produkter i ca. 60 lande via egne salgsorganisationer og agenter.

Læs mere på abigo.dk